×Menü

Helló!

Rendezvényszervezés

A rendezvények egyedi lehetőséget teremtenek a márka és az emberek találkozására. Hiszünk abban, hogy ezek a találkozások átgondolt céllal jönnek létre. Mindennapjaink arról szólnak, hogy ezeket a célokat megértsük vagy ügyfeleinkkel közösen megfogalmazzuk, és azok elérésére, valamint az üzenetek leghatékonyabb közvetítésére megtaláljuk az optimális eszközöket. Komplex szemléletünkkel, professzionális hátterünkkel, nemzetközi szintű szolgáltatásunkkal különleges alkalmakat alkotunk.

A 2013-as év végétől, a több mint 14 éves Multeam Events-szel egyesülve, a Multeam360 Kommunikációs Csoport tagjaként, egy egységben Bo Event néven állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Szolgáltatásaink

img12

Motiválunk

Különleges élményekkel inspiráljuk a munkatársakat!

img12

Terméket indítunk útjára

Átadjuk a kereskedelmi hálózatnak is a márkaélményt!

img12

Csapatot építünk

Gondoskodunk róla, hogy a dolgozók összetartsanak!

img12

Népszerűsítünk

Megismerjük a terméket, és megmutatjuk a nagyközönségnek!

img12

Információt adunk át

Segítünk a partnerek szakmai felkészítésében!

img12

Üzenetet közvetítünk

Élményekkel segítjük üzenetei átadását tematikus meetingek és partnereseményekkel!

img12

Színpadi showt alkotunk

Úgy alakítjuk, hogy az ügyfelek emlékezzenek az eseményre!

img12

Címlapra hajtunk

Mellesleg a sajtó képviselőit is közel hozzuk az eseményekhez!

img12

Otthon vagyunk a régióban

Regionálisan is partnerei vagyunk a rendezvényeknek!

img12

Vendégül látunk

Magyarországon teljes körű, helyi szakértő házigazdái vagyunk nemzetközi eseményeknek!

img12

Utazunk

Partnereinknek külföldön is megvalósítjuk eseményeit!

img12

Stílusosan avatunk

Eleganciával valósítjuk meg a protokolleseményeket.

Munkáink

GM Master Award

GM Master Award

A GM Master Award a közép-európai márkaképviseletek életében az egyik legrangosabb esemény. Csak kevesen juthatnak hozzá ehhez a neves díjhoz, amelyhez egy kétnapos kényeztető rendezvényen való részvétel is jár.

A Bo Event feladata az első esti díjátadó gála színpadi történéseinek koncepciójának megalkotása és a díjátadó lebonyolítása volt. A 'királyi bánásmódra' épülő, Prágában zajló esemény első estéjén egy szokatlan, igen merész, Art Nouveau stílusú királyi udvar várta a vendégeit, ahol az afro-amerikai DJ jól mutatott a pinkben pompázó vonósnégyes, vagy a beatbox-os páncélos lovag mellett.

Skoda Octavia Bemutató

Skoda Octavia Bemutató

Az új SKODA Octavia nemzetközi kommunikációja Élmény. Mindennap. Ezt az élményt jelenítettük meg a Millenáris D csarnokban, ahol bent voltunk kint. A beltéri környezetet utcai jelenetté változtattuk és a kampányban is megjelenő optikai csalódásokat itt is alkalmaztuk.

Olvass többet

Pannon Székházavató

Pannon Székházavató

A Pannon ezúttal az újonnan megépült törökbálinti székházának hivatalos megnyitó ünnepségének megszervezésére kérte fel a Bo Event-et. A feladat rendkívül komplexszé vált azzal, hogy egy szakmai konferencia, egy sajtótájékoztató, egy háznézéssel kombinált napközbeni partnertalálkozó, egy szabadtéri családi nap, valamint egy VIP vacsora is helyet kapott a programban.

Olvass többet

OVB Adrenalin Nap

OVB Adrenalin Nap

Közel ezer fő érkezett az OVB Vermögensberatung Kft. szokásos értékesítői napjára. A helyszín ezúttal a SYMA Rendezvényközpont A és C pavilonja volt, a rendezvény koncepciója pedig a helyszín adottságaihoz, jellegéhez is kapcsolódva, a sport, az Adrenalin. Napközben a megjelentek a lelátóról hallgathatták végig az évértékeléseket, beszédeket, előadásokat; majd a konferencia szüneteiben a C csarnokban került megrendezésre a szokásos partnervásár.

Olvass többet

E.ON Hajtóerőmű - Balaton Sound

E.ON Hajtóerőmű - Balaton Sound

Lendítsd be a bulit! Az interaktív és szórakoztató E.ON Hajtóerőmű a 2013-as Balaton Sound egyik ikonjává vált. Közös energiatermelést tett lehetővé a bulizók számára egy egyedi dizájnú Hintayo segítségével valós áramtermeléssel, ami helyszíni mobiltöltésre volt használható, napelemek segítségével további mobiltöltési kapacitással kiegészítve. A prémium dizájnú fesztiválhelyszín végig telt házas buliknak adott otthont, éjszaka pedig fényfotózás is színesítette a programot.

Olvass többet

Marriott Courtyard Hotel megnyitó

Marriott Courtyard Hotel megnyitó

A Marriott Courtyard Hotel (Ablon) ünnepélyes megnyitópartijára a hotel egyedi jellemzőire építve a sokszínűség jegyében készített rendezvénykoncepciót. Az érkező vendégeket gyémántpezsgős játék szórakoztatta. A piros színben pompázó nagyteremben hajnalig zajlott a tánc, koktélokkal és egyedi ételkreációkkal. A kistermeket színes lounge-okká varázsoltuk át. A barna szín jegyében egyedi desszertvariációkat és prémium párlatokat kínáltunk, a zöld teremben pedig Zólyomi Zsolt illatkreációit ismerhette meg a több száz szakmai partner és nemzetközi vendég.

A projekt külön kihívása volt, hogy a szálloda már a megnyitó parti idején is teltházzal üzemelt.

Nespresso Pixie Bemutató

Nespresso Pixie Bemutató

Az új Nespresso gép fiatalos, innovatív, látványos és játékos, így a bemutatót így alakítottuk. Dinamikus belvárosi helyszínt választottunk, hip-hop táncosok és koktélok köszöntötték a vendégeket.

A led felületekkel tűzdelt Mix Clubban interaktív tánccal, egyedi 3 dimenziós tükörvetítéses videomappinggel valósítottuk meg a leleplező show-t. A vendégek érintőképernyős memóriajátékon is megismerhették az új kapszulákat, az animációkkal gazdagon átszőtt új termékek kiállítását és a kávékóstolást pedig a Compact Disco fellépése koronázta.

Shell PMTDR nemzetközi konferencia és csapatépítő

Shell PMTDR nemzetközi konferencia és csapatépítő

A Shell éves közép-kelet-európai retailer konferenciáját már számos alkalommal valósítottuk meg. Ez alkalommal Bécs volt a helyszín, a kihívás pedig nagy: a szakmai programok színesítésére a több mint 300, hat országból érkező résztvevő számára rövid, ütős, közös csapatépítő aktivitást kerestünk a városban januárban, így jött létre a Shell In The City flashmob.

Olvass többet

Generali Sportnap

Generali Sportnap

A Generali kétezer fős dolgozói sportnapját az Egy cél – egy csapat szlogen jegyében rendeztük meg, közel húsz év szünet után, tehát a napot nagy várakozás előzte meg a kollégák részéről. A rendezvényt komplex regisztrációs oldallal támogattuk, több mint tízféle sportág előzetes nevezési lehetőségével együtt. A Népligetben, az éppen megújuló FTC Sporttelepen ezen felül tucatnyi egyéb sportolási lehetőségnél helyszíni jelentkezési lehetőséget is biztosítottunk, villámtornákat is rendeztünk.

Olvass többet
 

Menedzsment

Karrier

Közösségi jelenlét

A Bo Event a Multeam360 Csoport tagja. Multeam360.com »